Nicolae Testemiţanu
Moldova, Chișinău
+373 62 111 979
+373 68 97 41 61
info@seogab.net
support@seogab.net


``Daca ultimii mei bani ar fi 20 de dolari, de 5 dolari as cumpara creioane iar de restul le-as face reclama``


Pentru a oferi un raspuns la cea mai frecventa intrebare de la clientii nostri, am adunat o serie de informatii generale care va ajuta sa va faceti o idee in ceea ce priveste investitia pentru promovarea unui site.Unde trebuie pozitionat un site pe internet?

Atunci cand userii introduc cuvantul unui tip de produs pe motorul de cautare, site-ul d-tra va trebui sa apara printre primele rezultate. Cea mai avantajoasa situatie este cea in care acesta este gasit pe prima pagina. Aproape in fiecare domeniu de activitate, 80% dintre clienti raman pe prima pagina pe Google. Numai 14% ajung pe pagina a doua, iar restul de 6% vor depasi pagina a doua. Cum nimeni nu isi doreste partea de
6% ramasa …

Prima pagina 80%

Pagina a doua 14%

Restul paginilor 6%

In cat timp pot ajunge pe prima pagina in Google?

Optimizarea seo este un proces meticulos, cu rezultate mari. El se realizeaza pe o anumita perioada de timp si presupune multe analize asupra site-ului si concurentei. Procesul de optimizare variaza...

Procesul de optimizare seo este in continua crestere si dezvoltare. Pentru a mentine site-ul in primele pozitii vor fi elemente noi de implementat pentru site-ul dumneavoastra. Optimizarea Seo presupune mai multe etape.

Fiind un proces de lunga durata, nu se poate realiza pe o anumita perioada fixa de timp. Daca site-ul are o concurenta slaba, acesta poate ajunge pe prima pagina in 2-3 luni de zile. Dar, totul va depinde de mai multi factori…Cat costa Optimizarea Seo?


Un simplu exemplu: Pentru domeniul “reparatii acoperisuri”, un site nou poate avea abonamentul lunar de 210 Euro. Pentru un alt domeniu ca “rent a car”, un site nou va avea abonamentul de 360 Euro / luna. Deci, pretul difera in functie de domeniu si de concurenta site-ului.

Pe langa concurenta sunt si alti factori, cum ar fi: istoricul site-ului, review-uri negative, etc. Deoarece este un serviciu ce depinde de concurenta celorlalte companii, nu se poate percepe o suma fixa. Cu toate acestea, suma va fi stabilita la inceputul campaniei de optimizare.

Site-ul va depinde de factori precum: concurenta, schimbarea algoritmilor Google, etc. Acesti factori externi nu pot fi schimbati, iar de aceea va trebui sa ne adaptam volumul si calitatea muncii in functie de ei. Factorii externi vor trebui intelesi, iar site-ul va trebui sa se adapteze situatiei.


Cum realizati procesul de optimizare seo?


Viteza optima a site-ului si link building


Strategii Seo Locale si strategii de vanzari


Auditul site-ului si optimizarea seo On-Page


Stabilirea cuvintelor cheie cu rata de conversie mare

Digital-Marketing-seo

Social Media, Brand awareness si articole informationale


Digital PR, strategii de marketing si dezvoltarea continutului


Xml update, Robots.txt si implementarea schema.org


W3C, repararea erorilor si evaluare tehnica a site-ului


Elementele respective reprezinta 20% din totalitatea pasilor ce trebuie urmariti pentru a optimiza un site. Pe langa acestea mai pot fi enumerate: adaptarea site-ului pentru alte device-uri, integrarea in serviciul AMP, etc. Fenomenul de optimizare Seo a ajuns in momentul de fata sa depinda foarte mult de strategia de marketing a firmei. Cele doua trebuie imbinate pentru a ajunge la un rezultat cat mai favorabil.Oferta personalizata

Your Name*

What is your Website?

Your Email*

Your Phone*

How can we help you?

What is your goal?