Nicolae Testemiţanu
Moldova, Chișinău
+373 62 111 979
+373 68 97 41 61
info@seogab.net
support@seogab.net


Web design, Creare website.


Suntem o agenție de web design care se mândrește cu site-urile dezvoltate clienților noștri. Punem mereu la dispoziția clienților specialiști cu experiență pentru servicii de calitate înaltă.

Designul siteului, prezinta perspectiva dvs. de afaceri.O zicala bine cunoscuta este“Prima impresie este cea de durată”.  În mediul online, site-ul dumneavoastra este prima entitate care interacționeaza cu vizitatorul, astfel încât site-ul dumneavoastra ar trebui sa se vorbeasca de la sine!

Site-urile Web creare de noi au un design web unic, sunt user-friendly si usor de administrat.. Mai mult decât atât, ne străduim sa asiguram la toate site-urile web standardele de accesibilitate cerute de World Wide Web Consortium. Website-urile creare de noi sunt testate în cele mai utilizate browsere la diferite rezoluții de ecran.STRATEGIE

Defini obiective & analiza de brand , cuvinte cheie de cercetare și strategia de poziționare.

DESIGN

Creerea paginilor web sub forma unor drafturi demo, stabilitarea conceptului web si structurii web a paginei

DEZVOLTARE

Creerea de conținut web, stabilirea arhitecturala a informatiei, design vizual pentru toate proiectele și funcționalitatea paginilor web.

LANSARE WEB

Echipa noastră de experți sunt întotdeauna disponibile pentru orice actualizări aveti nevoie. Lansare website online si monitorizare pozitionare in motoarele de cautareCare sunt beneficiile tale?


Fii usor de gasit

Este unul dintre cele mai importante motive pentru a avea un website, oamenii cautand adesea online produsele si serviciile pe care doresc sa le achizitioneze.

Atrage mai multi clienti

Un website iti ofera posibilitatea sa ajungi la potentialii clienti din diverse zone geografice, oricine putand accesa website-ul și, prin urmare, poate fi un potențial client.

Prezinta-ti oferta, dar si firma

Consumatorii vor să știe ce oferi, dar vor sa ii cunoasca si pe oamenii de la care cumpara, fiind poate si mai pronuntat pentru cei ce ofera servicii.

Promoveaza-ti produsele

Transforma vizitatorii website-ului in clienti. Explica-le de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale, ce beneficii le vor aduce si de ce sunt cele mai bune.

Inspira profesionalism

Un website profesionist, cu un continut bine structurat, va oferii, nu doar informatiile necesare potentialilor clienti, ci si incredere in calitatea si profesionalismul firmei.

Cunoaste-ti Clientii

Afla cine sunt clientii tai in functie de vizitatorii website-ului. Website-ul iti va inregistra cate persoane intra pe website-ul tau, precum si informatii utile despre acestia.


Stim sa aducem PROFIT!


Clientii nostri vand deja in toata lumea! Ce mai astepti?

La SEOGAB ne tinem de promisiunea data clientului si anume ca solutiile eficiente de eCommerce trebuie sa combine un design spectaculos cu tehnologia de ultima ora oferita si cel mai important – MARKETING ONLINE integrat!

Sprijinim afacerile online sau retail sa adopte oportunitatile digitale – marketing, campanii newsletter, automatizari, ghiduri de cumparaturi, PR, Social Media si mentinerea legaturii cu clientii tai. In procesul de creare magazin online ne folosim de cele mai noi si performante platforme din lumeObtine acum rezultate în online!